Manufactuur Cultuur is een platform voor talentvolle cultuurmakers.

Zondag 19 mei 2019 - Binnenfort Fort V - Edegem

Performers

FORTRESS
Fortress is een gloednieuw synth-pop trio uit Antwerpen en Eindhoven. Ze brengen alternatieve dance met live drums, synths en de unieke dromerige stem van Hanne Torfs (ook bekend als toetseniste van School is Cool). Met hun diepe bassen en opzwepende drums is Fortress ook live verleidelijk dansbaar.

GLORIA BOATENG
Dat Gloria Boateng garant staat voor spetterende en energieke optredens heeft ze al ruimschoots bewezen: zo stond de Gentse met Ghanese roots in de finale van Humo’s Rock Rally, won ze Vi.be On Air op Studio Brussel en overtrof ze zo’n 300 bands in een wedstrijd waardoor ze op het Sziget Festival in Hongarije mocht spelen.


BLUEBIRD
Jonge band, oude ziel. Blues met Gentse roots, dat is Bluebird in een paar woorden.

LIESBETH LUISTERBURG
Liesbeth Luisterburg en dansers brengen een JAM Contact Improvisatie. Bezoekers worden uitgenodigd hieraan deel te nemen.

DIE VERDAMMTE SPIELEREI
Vergis je niet, achter de marcellekes van de jongens van Die Verdammte Spielerei schuilen afgestudeerde conservatoriumstudenten, aan de slag bij de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine, het Brusselse Philharmonic en het muziekcollectief Bl!ndman. Genieten tussen een lach en een traan.


LUDMILA RODRIGUES 
Ludmila is een artiest, scenograaf en soms performer, opererend op het gebied van zintuiglijke ervaring, architectuur en sociale interactie. Ze onderzoekt affect, belichaamde en viscerale ervaring door de somatische betekenis, en creëert ruimtes, situaties en apparaten om het publiek te beïnvloeden, te interfereren en met hen in contact te komen. Ludmila gebruikt speelse strategieën om het fysieke bewustzijn te activeren in een synergie van de zintuigen, waar de noties van prestaties, zelfbeheersing en genot vervagen. Haar werken ontvouwen een lichamelijke dialoog met het publiek, waarin iedereen acteur wordt. 

Expo @ FortVisions 2019

Word een artistieke ervaring rijker tijdens onze expo dankzij volgende talenten: Ludmila Rodrigues, Jannick Rabijns, Lien Vanoppen, Fien Cox, Kirsten Vanlangenaeker, Stijn Wybouw en Pavel Balta. Hun werk is te bezichtigen gedurende het festival.
Hier alvast een voorproever:

Foodtrucks

B’S SMOKE & FIRE 

Het betere Grillwerk. Hamburgers, steaksandwiches, chicken sandwiches, ….100% graangevoederd rundsvlees als basis voor een reeks unieke hamburgers en steak sandwiches, verse gemarineerde kipfilets voor chickensandwiches en 100% Belgisch Brassvarkenworst voor sausagebuns.

THE VEXICAN 

The Vexican, dat is een Mexicaanse fonda op twee wielen waar je ongedwongen kunt genieten van pretentieloze, hartverwarmende en huisbereide vegetarische gerechtjes. 

Breakfast @ FortVisions

Inschrijven voor het luxe ontbijtbuffet met rondleiding

  • koffie, thee en verschillende soorten fruitsap
  • verse broodjes en een variëteit aan brood
  • gebakken eitjes
  • krokant gebakken spek
  • witte boontjes in tomatensaus
  • gehaktballetjes met krieken
  • tomaat/mozzarella
  • confituren & choco
  • uitgebreid broodbeleg
  • yoghurt & homemade granola
  • vers fruit assortiment

    Volzet

Wat mag u verwachten?

Met dank aan onze partners

1555540139174
[/vc_row]
tallpoppy2